Готуємо тріску у вершковому соусі з гірчицею: рецепт корисної страви
На приготування цієї страви піде не так багато часу

Готуємо м'ясо тріски у вершковому маслі/Фото: Getty images
Тріска — неймовірно корисна їжа, оскільки містить багато корисних компонентів. Одним із смачних способів її приготувати, додати вершковий соус із гірчицею.
Складові
- Філе тріски без шкіри - 700 г;
- Сіль та перець - за смаком;
- Борошно - 2 ст.л.;
- Середня цибулина - 1 шт.;
- Стебло селери - 1 шт.;
- Часник - 2-3 шт.;
- Свіжий чебрець - 3 гілочки;
- Вершки 20% жирності – 250 мл;
- Зерниста гірчиця – 1 ст.л.
Як приготувати
- Наріжте тріску на невеликі шматочки. Посоліть, поперчіть і запаніруйте у борошні.
- Шматки потрібно швидко обсмажити на сковороді на середньому вогні в невеликій кількості олії та перекласти в тарілку.
- Дрібно нарубайте цибулю, часник і селеру.
- На сковороді на середньому вогні розігрійте 1 ст. рослинного масла. Кладемо нарізані овочі та смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додайте гірчицю, чебрець та вершки, перемішайте.
- Доведіть до кипіння і тушкуйте пару хвилин до загусання вершків, посоліть до смаку і витягніть чебрець.
- Покладіть у соус тріску. Акуратно перемішайте та тушкуйте 5 хвилин.
- Зніміть з вогню та можете подавати до столу.
Подавати бажано зі свіжими пампушками. Раніше ми опублікували простий рецепт пампушок до борщу, до складу яких входять лише кілька інгредієнтів.
Джерело:
Recepty Online
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні