ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо тріску у вершковому соусі з гірчицею: рецепт корисної страви

Рецепти 11:19 - 16 червня 2023

На приготування цієї страви піде не так багато часу

Готуємо м'ясо тріски у вершковому маслі/Фото: Getty images

Готуємо м'ясо тріски у вершковому маслі/Фото: Getty images

Тріска — неймовірно корисна їжа, оскільки містить багато корисних компонентів. Одним із смачних способів її приготувати, додати вершковий соус із гірчицею.

Складові

  • Філе тріски без шкіри - 700 г;
  • Сіль та перець - за смаком;
  • Борошно - 2 ст.л.;
  • Середня цибулина - 1 шт.;
  • Стебло селери - 1 шт.;
  • Часник - 2-3 шт.;
  • Свіжий чебрець - 3 гілочки;
  • Вершки 20% жирності – 250 мл;
  • Зерниста гірчиця – 1 ст.л.

Як приготувати

  1. Наріжте тріску на невеликі шматочки. Посоліть, поперчіть і запаніруйте у борошні.
  2. Шматки потрібно швидко обсмажити на сковороді на середньому вогні в невеликій кількості олії та перекласти в тарілку.
  3. Дрібно нарубайте цибулю, часник і селеру.
  4. На сковороді на середньому вогні розігрійте 1 ст. рослинного масла. Кладемо нарізані овочі та смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додайте гірчицю, чебрець та вершки, перемішайте.
  5. Доведіть до кипіння і тушкуйте пару хвилин до загусання вершків, посоліть до смаку і витягніть чебрець.
  6. Покладіть у соус тріску. Акуратно перемішайте та тушкуйте 5 хвилин.
  7. Зніміть з вогню та можете подавати до столу.

Подавати бажано зі свіжими пампушками. Раніше ми опублікували простий рецепт пампушок до борщу, до складу яких входять лише кілька інгредієнтів.

Джерело: Recepty Online

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин