Ніжно та незвично: рецепт вівсяних гарбузових кексів
Новий десерт, який підкорить ваше серце

Рецепт гарбузових кексів / Фото: Pixabay
Додавання гарбуза у солодку випічку – уже давно ні для кого не новина. Пропонуємо вам рецепт кексів, у якому ніжність гарбуза доповнюється користю вівсянки.
Вам знадобиться:
- 100 г вівсяних пластівців
- 150 г борошна
- 200 г гарбуза
- 3 яйця
- 150 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 2 чайних ложки розпушувача
- 5 столових ложок гарбузового насіння
- столова ложка олії
- дрібка солі
Спосіб приготування:
- Третину гарбузового насіння відкладіть, інше подрібніть ножем.
- Гарбуз очистьте та видаліть все зайве. Наріжте середніми шматками. Подрібніть у пюре за допомогою блендера.
- Розтерте м'яке масло разом з цукром. Додайте яйця та збийте до однорідності.
- Додайте в суміш вівсянку, гарбуз, подрібнене насіння та перемішайте.
- Додайте борошно з розпушувачем і ретельно перемішайте.
- Форми для кексів змастіть олією, викладіть у 2/3 форми тісто. Додайте до кожного кексу потроху цілого насіння.
- Поставте форму на деко та випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
- Готовим кексам дайте охолонути.
Нещодавно ми ділилися рецептом пісочного печива.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні