Можна їсти через 2 години: рецепт маринованих огірків по-польськи
Ці огірки виходять хрусткими та мають збалансований смак

Мариновані огірки з медом і гірчицею/Фото: скріншот
Якщо ви не можете довго чекати поки замаринуються огірки, пропонуємо приготувати їх за цим рецептом. Огірки по-польськи маринуються всього дві години і виходять дуже хрусткими та смачними.
Головними інгредієнтами маринаду є мед та гірчиця. Завдяки ним огірочки мають збалансований смак.
Рецепт маринованих огірків по-польськи: інгредієнти
- огірки – 500-600 г
- часник – 2 зуб.
- мед – 2 ч. л.
- кріп – 1-2 ст. л.
- червоний перець – 0,5 ч. л
- сіль – 1 ч. л.
- олія – 1 ст. л.
- діжонська гірчиця – 2 ч. л.
- оцет 9% – 2 ч. л.
Спосіб приготування маринованих огірків по-польськи:
- Щоб огірки вийшли хрусткими їх потрібно на декілька хвилин замочити в холодній воді.
- Наріжте орірки кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
- Додайте решту інгредієнтів, добре перемішайте. Дайте настоятися 1-2 години.
Ці мариновані огірки можна зберігати у холодильнику до тижня.
Настав сезон молодої картоплі. Цей овоч смачний у будь-якому вигляді, але з нього можна приготувати вишукану страву. Раніше ми ділилися рецептом молодої картоплі з солоним сиром.
Джерело:
Оbozrevatel
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні