ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Можна їсти через 2 години: рецепт маринованих огірків по-польськи

Рецепти 09:02 - 21 червня 2023

Ці огірки виходять хрусткими та мають збалансований смак

Мариновані огірки з медом і гірчицею/Фото: скріншот

Мариновані огірки з медом і гірчицею/Фото: скріншот

Якщо ви не можете довго чекати поки замаринуються огірки, пропонуємо приготувати їх за цим рецептом. Огірки по-польськи маринуються всього дві години і виходять дуже хрусткими та смачними.

Головними інгредієнтами маринаду є мед та гірчиця. Завдяки ним огірочки мають збалансований смак.

Рецепт маринованих огірків по-польськи: інгредієнти

  • огірки – 500-600 г
  • часник – 2 зуб.
  • мед – 2 ч. л.
  • кріп – 1-2 ст. л.
  • червоний перець – 0,5 ч. л
  • сіль – 1 ч. л.
  • олія – 1 ст. л.
  • діжонська гірчиця – 2 ч. л.
  • оцет 9% – 2 ч. л.

Спосіб приготування маринованих огірків по-польськи:

  1. Щоб огірки вийшли хрусткими їх потрібно на декілька хвилин замочити в холодній воді.
  2. Наріжте орірки кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
  3. Додайте решту інгредієнтів, добре перемішайте. Дайте настоятися 1-2 години.

Ці мариновані огірки можна зберігати у холодильнику до тижня.

Настав сезон молодої картоплі. Цей овоч смачний у будь-якому вигляді, але з нього можна приготувати вишукану страву. Раніше ми ділилися рецептом молодої картоплі з солоним сиром.

Джерело: Оbozrevatel

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин