Аромат копченості в кожному шматочку: фаршировані перці з особливою начинкою
Смак, який не захочеться втрачати навіть задля солодощів

Аромат копченості в кожному шматочку: фаршировані перці з особливою начинкою/Фото: przepisy.pl
Поєднання соковитого болгарського перцю з ароматною начинкою з копченого сиру створює неповторний смаковий букет. Ви будете у захваті! Головна "родзинка" цих перців – у багатошаровості смаків. Солодкуватий, злегка карамелізований від запікання перець чудово контрастує з насиченим, димним ароматом копченого сиру.
Що треба:
- свинячий фарш - 400 грамів
- жовтий перець -1 штука
- червоний перець - 1 штука
- приправа до спагеті болоньєзе - 1 упаковка
- консервовані помідори - 400 грамів
- цибуля - 1 штука
- копчений сир - 120 грамів
- олія - 2 столові ложки
Приготування:
Відріжте кінчики та плодоніжки у перців, очистіть їх всередині, видаливши насіння та білі прожилки.Обсмажте нарізану кубиками цибулю на сковороді, додайте м’ясний фарш і готуйте приблизно 8 хвилин. Приготуйте трав’яний соус, додавши консервовані помідори та приправу до спагеті болоньєзе. Змішайте все разом і тушкуйте до загустіння.
Змішайте підготовлену начинку з тертим сиром і викладіть ложкою на підготовлені перці. Накрийте кришечками та запікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія.
Такі перці добре поєднуються із свіжими салатами та мпринованими овочами. До них добре додавати сметану або йогурт.
Страва підходить як для затишних сімейних вечерь, так і для святкової трапези. З цици перцями стане веселішим і літній пікнік.
Раніше ми писали про те, як приготувати салат в американському стилі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!