Справжня прикраса столу: рецепт сирної паски з вишнею та маком
Ніжна і повітряна пасочка стане центральною частиною вашого великоднього столу

Рецепт сирної паски / Фото: instagram/anny.cooking
Кулінарна майстриня опублікувала цікавий рецепт паски.
У ньому органічно поєднуються вишні та мак. Блогерка уточнила в Instagram, що готує щороку щось новеньке у форматі паски з сиром.
Вона також уточнила, що її варіант розрахований на середню форму, а на смак виходить ніжний і запашний.
Інгредієнти
- Вишні - 100 г
- Крохмаль - 15 г
- Цукор - 30 г
- Вода - 20 мл
- Вершки 33% - 100 мл
- Сир - 400 г
- Цукрова пудра - 100 г
- Масло вершкове - 50 г
- Мак - 20 г
А покрокові інструкції авторка доклала у форматі відео нижче.
Рекомендуємо подивитися, як готувати сирну паску, щоб здивувати всіх своїми навичками і талантом до створення їстівних шедеврів.
Також пропонуємо не обмежувати себе і додати в закладки цей рецепт печива на Великдень.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!