ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Раз-два і десерт до чаю готовий: елементарний рецепт конвертиків з вишнею

Рецепти 18:01 - 02 квітня 2025

Це смачний та максимально легкий запечений десерт із листкового тіста та солодкого терпкого вишневого соусу

Раз-два і десерт до чаю готовий: елементарний рецепт конвертиків з вишнею

Раз-два і десерт до чаю готовий: елементарний рецепт конвертиків з вишнею/Фото: Budget bytes

Ці вишневі конвертики — це чудовий десерт, який дуже легко (і зовсім недорого) приготувати. Приготуйтеся отримати купу компліментів після того, як ви подасте цей десерт до чаю друзям та родині. Єдиний мінус – доведеться повсюди збирати крихти листкового тіста (але це проблема не вишневих конвертиків).

Інгредієнти

  • 2 листи листкового тіста, розморожені
  • 2 склянки вишень (можна морожених)
  • 1 велике яйце, збите
  • 50 грамів цукрової пудри
  • 20 мілілітрів молока
  • кукурудзяний крохмаль (за потреби)

Спосіб приготування

  1. Вистеліть деко пергаментним папером. Поставте решітку в центр духовки та розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Можете розморозити вишні у каструльці на невеликому вогні. Додайте чайну ложку крохмалю, якщо вишні вийшли надто рідкі.
  3. Акуратно розкачайте кожен розморожений шматок листкового тіста у квадрат, потім розріжте кожен лист на 4 квадрати. Покладіть 8 квадратів на деко.
  4. Помістіть ложку-дві вишень на тісто, зліва від центру на кожен квадрат.
  5. Змастіть невеликою кількістю збитого яйця зовнішні краї кожного квадрата листкового тіста. Загніть правий нижній кут тіста поверх начинки та притисніть його до лівого верхнього кута. Закріпіть краї, притиснувши виделкою.
  6. Використовуйте пензлик для тіста, щоб нанести дуже легкий шар збитого яйця поверх листкового тіста.
  7. Випікайте 20-25 хвилин, поки листкове тісто не підніметься і не стане золотисто-коричневим. Вийміть з духовки та дайте охолонути на деку протягом кількох хвилин, перш ніж викласти на решітку для охолодження.
  8. Змішайте молоко з цукровою пудрою, щоб вийшла глазур. За допомогою ложки збризніть глазур’ю конвертики. Смачного!

Салат з ананасами: не той що ви подумали, цей набагато яскравіший.

Джерело: Budget bytes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин