Як приготувати чіа-пудинг з ягодами та вівсянкою: рецепт від Євгена Клопотенка
На приготування не потрібно особливих чи дуже дорогих компонентів

Як приготувати чіа-пуддінг/Фото: Getty images
Насіння чіа — одне з найкорисніших насіння для тих, хто хоче вести здоровий спосіб життя. Через свої особливі властивості вони ідеально підходять для десертів, у тому числі і для пудингу. Євген Клопотенко запропонував цікавий та смачний варіант.
Складові
- 500 мл кефіру;
- 4 ст. л. насіння чиа;
- 3 ст. л. рідкого меду;
- 1 склянка сезонних ягід;
- 2 ст. л. вівсяних пластівців.
Як приготувати
- Беремо велику миску і вливаємо в неї кефір, потім всипаємо насіння чіа і перемішуємо.
- Додаємо рідкий мед та ще раз перемішуємо до однорідного стану.
- Розливаємо по баночках і залишаємо в холодильнику на ніч або хоча б на 2 години. За ніч маса трохи збільшиться в обсязі та загусне.
- При подачі додаємо в кожну порцію вівсяні пластівці, малину та полуницю.
Раніше ми публікували рецепт простої закуски з сиром і помідорами. Створити подібний кулінарний шедевр можна всього за 5 хвилин.
Джерело:
Klopotenko.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні