Неймовірно смачна молода картопля: оригінальний рецепт запікання у духовці
Розкриємо секрет, як надати молодій картоплі аромат та незвичайний смак

Молода картопля / Фото: скріншот
У розпалі сезон молодої картоплі. З неї можна приготувати багато різноманітних та смачних страв. Доповнити аромат страві допоможуть відразу кілька олій.
Деталі
Для рецепту приготування молодої картоплі знадобляться такі інгредієнти:
- Молода картопля – 1 кг;
- Вершкове масло – 50 г;
- Рослинна олія – за смаком;
- Свіжий чебрець – за смаком;
- Пряна сіль – до смаку;
- Часник – за бажанням.
Приготування молодої картоплі: оригінальний рецепт
- Перед початком приготування потрібно підготувати картоплю – його потрібно очистити та зварити до напівготовності. Повна готовність досягається у духовці.
- У каструлю потрібно покласти вершкове масло і влити рослинну олію, додати туди сіль і спеції, а потім поставити на повільний вогонь. Олії повинні розтанути і змішатися, а трави та сіль – віддати смак. Також у цю суміш додають подрібнений часник. Він не повинен смажитися, а лише віддати свої аромат та смак.
- Підготовлену картоплю потрібно викласти на деко в один шар. Ще краще розрізати його на половинки чи зробити надрізи зверху. На кожну картоплину потрібно вилити по ложці суміші олій та спецій. У такому вигляді картопля ставиться в духовку та запікається протягом 15 хвилин при температурі 150 градусів. Овочі вберуть аромат олії і спецій і покриються золотавою скоринкою. Подавати готову картоплю можна відразу після готовності, посипавши її подрібненим кропом.
А на десерт можна приготувати торт з авокадо з мінімумом калорій.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні