Найкорисніший рецепт окрошки на кефірі та мінеральній воді
Замість стандартного квасу в інгредієнти входять кефір, вода і мінералка

Покроковий рецепт окрошки на кефірі та мінералці / Фото: timolina/Freepik
Окрошка — це холодний суп, який у спекотну погоду стане справжнім порятунком від палючих сонячних променів. Він дарує свіжість і наповнює легкістю на цілий день. Рецепт окрошки на кефірі та мінеральній воді стане чудовим джерелом вітамінів, мінералів і забезпечить додаткове зволоження зсередини.
Деталі
Мабуть, більш поживної та освіжаючої страви з безмежним числом корисних властивостей просто не знайти. Кефір містить пробіотики, які покращують стан кишечника і підтримують здорову мікрофлору.
Інгредієнти
- Картопля — 300 г;
- Яйце — 5 шт;
- Кефір — 1 л;
- Ковбаса варена — 300 г;
- Вода мінеральна — 400 мл;
- Сметана — 150 г;
- Огірок свіжий — 300 г;
- Редис — 200 г;
- Цибуля зелена — 1 пучок;
- Кріп — 1 пучок;
- Гірчиця — 1 ст.л;
- Кислота лимонна — 0,5 ч.л;
- Сіль.
Рецепт окрошки на кефірі та мінеральній воді
- Зваріть картоплю і яйця, а потім дайте їм охолонути за кімнатної температури.
- Наріжте всі продукти кубиками середнього розміру, а зелень дрібно порубайте.
- Відправте все у велику каструлю, додайте сіль на свій смак, після чого змішайте зі сметаною, лимонною кислотою та гірчицею.
- Залийте продукти мінеральною водою і кефіром. Ретельно перемішайте, щоб усі продукти перетворилися на кулінарний шедевр.
- Відправте страву приблизно на 30 хвилин у холодильник. Подавати на стіл можна, коли окрошка настоїться. Хай смакує!
Пропонуємо додати до книги рецептів освіжаючий квас із бузини. Він вирізняється насиченим ароматом і легкими квітковими нотками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!