ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Тушкована риба за 15 хвилин: ніжна страва для дитячого меню

Рецепти 20:10 - 18 липня 2023

Незвичайний рецепт, який можна приготувати у будь-який час

Риба / Фото: freepik

Риба / Фото: freepik

Смажена та тушкована риба – одні з найсмачніших страв. Приготувати її легко. Пропонуємо рецепт тушкованої риби із цибулею. М'ясо вийде дуже ніжним та м'яким завдяки простим інгредієнтам.

Деталі

Для приготування страви потрібні такі продукти:

  • минтай - 700 гр;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт;
  • сіль, спеції – 0,5 ч.л;
  • олія – 1 ст.л.

Приготування тушкованої риби

  1. Рибу потрібно розморозити і почистити від лушпиння, хвоста і плавців, відрізати голову, вийняти нутрощі.
  2. Тушки минтаю потрібно нарізати на невеликі шматочки.
  3. Цибуля нарізається півкільцями.
  4. Сковороду потрібно змастити олією і викласти на дно рибу, зверху присипати цибулею і посипати сіллю та спеціями.
  5. Гасити потрібно під закритою кришкою протягом 15 хвилин.

Якщо хочеться зробити ніжну страву, потрібно вийняти кістки із тушок. Минтай виходить м'яким, ароматним та підходить для дитячого меню. Якщо страву приправити пікантним соусом, то вийде оригінальне доповнення гарніру.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин