Пишні оладки за 30 хвилин: секрет приготування смачного сніданку
Приготувати оладки з хрусткою скоринкою можна завдяки 1 інгредієнту

Оладки / Фото: freepik
Сніданок вважається основним прийомом їжі. Він дає заряд енергії на першу половину дня, тому має бути виготовлений з якісних продуктів. Одним із страв, які подарують ситість та енергію є оладки – пишні та з хрумкою кромкою.
Деталі
Щоб приготувати такі оладки, знадобляться такі інгредієнти:
- борошно 500 г;
- сухі дріжджі 5 г;
- тепла вода 2 склянки;
- цукор 150 г;
- яйця 2 шт.;
- олія 2 ст.л;
- сіль.
Як готувати оладки?
- Дріжджі потрібно розвести у теплій воді з температурою не вище 35 градусів. Для цього знадобиться кілька столових ложок води, дріжджі, борошно та столова ложка цукру.
- Опара має піднятися протягом пів години. За цей час потрібно окремо збити яйця, сіль, цукор та олію.
- Опару, що піднялася, потрібно змішати з просіяним борошном і основним об'ємом води.
- Після цього можна поєднати дві частини тіста.
- Тісту, що вийшло, потрібно дати "подихати" і піднятися. Тільки після цього можна розпочинати смаження.
- Оладки можна подавати до столу зі сметаною, варенням чи медом.
Нагадаємо, що на зиму можна заготовити овочеве асорті за особливим рецептом.
Джерело:
Prosto Way
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні