ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пишні оладки за 30 хвилин: секрет приготування смачного сніданку

Рецепти 09:42 - 20 липня 2023

Приготувати оладки з хрусткою скоринкою можна завдяки 1 інгредієнту

Оладки / Фото: freepik

Оладки / Фото: freepik

Сніданок вважається основним прийомом їжі. Він дає заряд енергії на першу половину дня, тому має бути виготовлений з якісних продуктів. Одним із страв, які подарують ситість та енергію є оладки – пишні та з хрумкою кромкою.

Деталі

Щоб приготувати такі оладки, знадобляться такі інгредієнти:

  • борошно 500 г;
  • сухі дріжджі 5 г;
  • тепла вода 2 склянки;
  • цукор 150 г;
  • яйця 2 шт.;
  • олія 2 ст.л;
  • сіль.

Як готувати оладки?

  1. Дріжджі потрібно розвести у теплій воді з температурою не вище 35 градусів. Для цього знадобиться кілька столових ложок води, дріжджі, борошно та столова ложка цукру.
  2. Опара має піднятися протягом пів години. За цей час потрібно окремо збити яйця, сіль, цукор та олію.
  3. Опару, що піднялася, потрібно змішати з просіяним борошном і основним об'ємом води.
  4. Після цього можна поєднати дві частини тіста.
  5. Тісту, що вийшло, потрібно дати "подихати" і піднятися. Тільки після цього можна розпочинати смаження.
  6. Оладки можна подавати до столу зі сметаною, варенням чи медом.

Нагадаємо, що на зиму можна заготовити овочеве асорті за особливим рецептом.

Джерело: Prosto Way

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин