ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Запечена свинина: соковите м'ясо для пікніків, походів та домашніх перекусів

Рецепти 19:05 - 21 липня 2023

Таке м'ясо може стати елементом святкового столу

Запечена свинина / Фото: freepik

Запечена свинина / Фото: freepik

Пікнік або виїзд на природу вимагають ситної та смачної їжі, яка припаде до смаку всій родині. Пропонуємо приготувати свинину у фользі та зробити корисні бутерброди.

Деталі

Щоб зробити смачну грудинку, потрібні такі продукти:

  • грудинка свиняча – 1 кг;
  • часник – 5 зубчиків;
  • часник сушений – 1 ч. л.;
  • коріандр – 1 ч. л.;
  • паприка копчена – 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений – 1 ч. л.;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • сіль – 2 ч. л.

Приготування свинини

  1. М'ясо потрібно промити та просушити.
  2. Часник потрібно очистити від шкірки і розрізати навпіл кожен зубчик.
  3. На м'ясі зробити надрізи і нашпигувати його сіллю, спеціями та часником. Також сіллю та спеціями посипається вся поверхня м'яса.
  4. М'ясо потрібно викласти на фольгу та дати постояти.
  5. Після цього все загортається у фольгу і вирушає до духовки. Запікати свинину потрібно при температурі 190 градусів протягом 80 хвилин. Після цього температура підвищується до 200 градусів, і шматок залишається в духовці ще на 15-20 хвилин, але вже без фольги.

Нагадаємо, що запечене м'ясо можна доповнити соковитим салатом з огірків та ананасів.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин