Смажені грибочки з секретом: цікава та яскрава страва до свята
Пропонуємо внести оригінальні зміни до рецепту, щоб отримати нову закуску

Гриби / Фото: freepik
Гриби – універсальна закуска до святкового столу. У будь-якому вигляді вони розлітаються першими. Пропонуємо приготувати гриби за особливим рецептом з волоськими горіхами. Вони подаються на стіл у гарячому вигляді та мають привабливий вигляд.
Деталі
Для приготування грибів з горіхами знадобляться:
- печериці – 500 г;
- волоські горіхи – 100 г;
- цибуля – 130 г;
- зубчик часнику;
- рослинна олія;
- 2 ч. л. винного оцту;
- 1 ч. л. хмелі-сунелі;
- сіль, чорний перець до смаку.
Як приготувати горіхи з грибами?
- Волоські горіхи потрібно очистити від зовнішньої та внутрішньої шкурок, а також підсушити їх на сковороді протягом декількох хвилин.
- Ядра горіхів слід перекласти в блендер і подрібнити до однорідної маси. До них потрібно додати часник і подрібнити разом.
- Цибулю потрібно дрібно нарізати та обсмажити.
- Далі потрібно обсмажити гриби. Великі гриби потрібно нарізати на кілька частин. Якщо ж дрібні, то можна нарізати на половинки або смажити їх цілими.
- Коли гриби будуть готові, до них потрібно додати цибулю та горіхи з часником.
- Далі потрібно страву посолити та додати спеції, а також винний оцет. Після цього потрібно дати настоятися грибам і подавати на стіл.
Нагадаємо, що гриби є інгредієнтом овочевого соте.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні