ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смажені грибочки з секретом: цікава та яскрава страва до свята

Рецепти 19:55 - 26 липня 2023

Пропонуємо внести оригінальні зміни до рецепту, щоб отримати нову закуску

Гриби / Фото: freepik

Гриби / Фото: freepik

Гриби – універсальна закуска до святкового столу. У будь-якому вигляді вони розлітаються першими. Пропонуємо приготувати гриби за особливим рецептом з волоськими горіхами. Вони подаються на стіл у гарячому вигляді та мають привабливий вигляд.

Деталі

Для приготування грибів з горіхами знадобляться:

  • печериці – 500 г;
  • волоські горіхи – 100 г;
  • цибуля – 130 г;
  • зубчик часнику;
  • рослинна олія;
  • 2 ч. л. винного оцту;
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі;
  • сіль, чорний перець до смаку.

Як приготувати горіхи з грибами?

  1. Волоські горіхи потрібно очистити від зовнішньої та внутрішньої шкурок, а також підсушити їх на сковороді протягом декількох хвилин.
  2. Ядра горіхів слід перекласти в блендер і подрібнити до однорідної маси. До них потрібно додати часник і подрібнити разом.
  3. Цибулю потрібно дрібно нарізати та обсмажити.
  4. Далі потрібно обсмажити гриби. Великі гриби потрібно нарізати на кілька частин. Якщо ж дрібні, то можна нарізати на половинки або смажити їх цілими.
  5. Коли гриби будуть готові, до них потрібно додати цибулю та горіхи з часником.
  6. Далі потрібно страву посолити та додати спеції, а також винний оцет. Після цього потрібно дати настоятися грибам і подавати на стіл.

Нагадаємо, що гриби є інгредієнтом овочевого соте.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин