ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ароматна і соковита скумбрія у фользі: простий рецепт вишуканої вечері

Рецепти 19:25 - 31 липня 2023

Розповімо, як зберегти користь риби під час термічної обробки

Риба / Фото: freepik

Риба / Фото: freepik

Користь риби неможливо заперечувати. Включити в раціон такі страви можна завдяки простим рецептам. Пропонуємо урізноманітнити раціон, приготувавши скумбрію з лимоном в духовці.

Деталі

Для приготування ніжної і духмяної рибки знадобиться:

  • скумбрія – 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • лимон – 1 шт.;
  • олія – 1 ст. л;
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування скумбрії

  1. Спочатку потрібно почистити рибу і випатрати її, відрізати плавники і хвіст.
  2. Далі потрібно підготувати лимон і спеції. Лимон потрібно нарізати тонкими кружечками. Цибулю також потрібно порізати напівкружельцями або кружельцями.
  3. Далі потрібно підготувати фольгу для запікання. Знадобиться міцна фольга, в яку можна легко загорнути рибу.
  4. На фольгу потрібно покласти рибу, посолити її, посипати спеціями, зверху викласти лимон і цибулю. Також можна в рибі зробити надрізи і вкласти лимон з цибулею в ці надрізи. Після цього необхідно все полити олією.
  5. Рибу потрібно щільно замотати в фольгу і покласти в духовку на 30 хвилин. Випікати скумбрію потрібно при температурі 200 градусів.

Нагадаємо, що не менш смачним є торт з оселедцем.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин