Ароматна і соковита скумбрія у фользі: простий рецепт вишуканої вечері
Розповімо, як зберегти користь риби під час термічної обробки

Риба / Фото: freepik
Користь риби неможливо заперечувати. Включити в раціон такі страви можна завдяки простим рецептам. Пропонуємо урізноманітнити раціон, приготувавши скумбрію з лимоном в духовці.
Деталі
Для приготування ніжної і духмяної рибки знадобиться:
- скумбрія – 2 шт.;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- олія – 1 ст. л;
- сіль, перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб приготування скумбрії
- Спочатку потрібно почистити рибу і випатрати її, відрізати плавники і хвіст.
- Далі потрібно підготувати лимон і спеції. Лимон потрібно нарізати тонкими кружечками. Цибулю також потрібно порізати напівкружельцями або кружельцями.
- Далі потрібно підготувати фольгу для запікання. Знадобиться міцна фольга, в яку можна легко загорнути рибу.
- На фольгу потрібно покласти рибу, посолити її, посипати спеціями, зверху викласти лимон і цибулю. Також можна в рибі зробити надрізи і вкласти лимон з цибулею в ці надрізи. Після цього необхідно все полити олією.
- Рибу потрібно щільно замотати в фольгу і покласти в духовку на 30 хвилин. Випікати скумбрію потрібно при температурі 200 градусів.
Нагадаємо, що не менш смачним є торт з оселедцем.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні