RU UA
1

Хрумкі кабачки на зиму: простий рецепт смачної закуски

Рецепти 10:36 - 02 серпня 2023

Пропонуємо оригінальний спосіб консервування кабачків на зиму

Мариновані кабачки / Фото: скріншот

Мариновані кабачки / Фото: скріншот

Хрумкі і пікантні кабачки стануть в пригоді взимку. З них можна приготувати смачний салат або подати, як закуску. Пропонуємо оригінальний рецепт маринованих кабачків. 

Деталі

  • кабачки - 1,5 кг;
  • часник - 3-4 зубчики;
  • перець гострий свіжий - 1 шт.;
  • зелень кропу - 0,25 пучка;
  • зелень петрушки - 0,25 пучка;
  • олія рослинна - 120 мл;
  • оцет столовий 9% - 120 мл;
  • цукор - 3 ст. л.;
  • сіль - 1 ст. л.;
  • перець чорний мелений - 1 ч. л.

Спосіб приготування кабачків на зиму

  1. В першу чергу необхідно помити кабачки і порізати їх.
  2. В миску до кабачків потрібно додати дрібно порізаний часник, сіль, перець, цукор, олію.
  3. Порізати гострий перець і зелень.
  4. Все добре перемішати і залити оцтом. В маринаді кабачки повинні стояти 3 години.
  5. Після цього їх можна розкласти в банки, закрити кришками, простерелізувати і закрутити кришки.
  6. Банки потрібно виставити до гори дном поки вони не охолонуть.

Нагадаємо, що на зиму можна законсервувати кетчуп.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин