Хрумкі кабачки на зиму: простий рецепт смачної закуски
Пропонуємо оригінальний спосіб консервування кабачків на зиму
Мариновані кабачки / Фото: скріншот
Хрумкі і пікантні кабачки стануть в пригоді взимку. З них можна приготувати смачний салат або подати, як закуску. Пропонуємо оригінальний рецепт маринованих кабачків.
Деталі
- кабачки - 1,5 кг;
- часник - 3-4 зубчики;
- перець гострий свіжий - 1 шт.;
- зелень кропу - 0,25 пучка;
- зелень петрушки - 0,25 пучка;
- олія рослинна - 120 мл;
- оцет столовий 9% - 120 мл;
- цукор - 3 ст. л.;
- сіль - 1 ст. л.;
- перець чорний мелений - 1 ч. л.
Спосіб приготування кабачків на зиму
- В першу чергу необхідно помити кабачки і порізати їх.
- В миску до кабачків потрібно додати дрібно порізаний часник, сіль, перець, цукор, олію.
- Порізати гострий перець і зелень.
- Все добре перемішати і залити оцтом. В маринаді кабачки повинні стояти 3 години.
- Після цього їх можна розкласти в банки, закрити кришками, простерелізувати і закрутити кришки.
- Банки потрібно виставити до гори дном поки вони не охолонуть.
Нагадаємо, що на зиму можна законсервувати кетчуп.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ