Смачна і соковита фокачча з кабачками: оригінальне рішення для родинної вечері
Розкажемо, як приготувати італійську страву за 30 хвилин

Фокачча / Фото: cucchiaio
Італійська кухня продовжує дарувати світу прості і дуже смачні рецепти. Цього разу пропонуємо приготувати фокаччу з кабачками і сиром. Ця страва дуже швидко готується і смакує всій родині.
Деталі
Інгредієнти для створення фокаччі:
- 350 г борошна;
- 200 г води;
- 12 г розпушувач;
- 4-5 кабачків;
- 100 г твердого сиру;
- 1 зубчик часнику, свіжий базилік;
- оливкова олія, сіль, перець.
Приготування фокаччі
- Почати створення страви необхідно з начинки. Кабачки потрібно порізати тонкими кружельцями і викласти на сковорідку. До них необхідно додати трохи олії з часником і зелень. Все потрібно обсмажити протягом 10 хвилин.
- Далі потрібно замішати тісто. В миску потрібно викласти просіяне борошно, розпушувач і сіль. До них додаються олія і вода. Місити потрібно доти, доки не вийде тісто, що не прилипає до рук.
- Тісто необхідно розділити на 2 частини. Їх потрібно розкачати на два пласких диски. Одну частину викладають на дно форми, в якій готуватиметься фокачча – сковорідки.
- Її потрібно викласти на пергамент. На тісто викладається начинка з кабачків і тонко нарізаного сиру. Зверху все накривається другим листом тіста і закріплюються краї.
- Разом з пергаментом фокаччу необхідно перекласти на сковорідку і смажити на повільному вогні. Одразу після появи золотавої скоринки на нижній частині страви, її потрібно перегорнути на інший бік і смажити до готовності.
Нагадаємо, що ми пропонували оригінальний рецепт баклажанів в клярі.
Джерело:
cucchiaio
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні