ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачна і соковита фокачча з кабачками: оригінальне рішення для родинної вечері

Рецепти 12:36 - 07 серпня 2023

Розкажемо, як приготувати італійську страву за 30 хвилин

Фокачча / Фото: cucchiaio

Фокачча / Фото: cucchiaio

Італійська кухня продовжує дарувати світу прості і дуже смачні рецепти. Цього разу пропонуємо приготувати фокаччу з кабачками і сиром. Ця страва дуже швидко готується і смакує всій родині.

Деталі

Інгредієнти для створення фокаччі:

  • 350 г борошна;
  • 200 г води;
  • 12 г розпушувач;
  • 4-5 кабачків;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику, свіжий базилік;
  • оливкова олія, сіль, перець.

Приготування фокаччі

  1. Почати створення страви необхідно з начинки. Кабачки потрібно порізати тонкими кружельцями і викласти на сковорідку. До них необхідно додати трохи олії з часником і зелень. Все потрібно обсмажити протягом 10 хвилин.
  2. Далі потрібно замішати тісто. В миску потрібно викласти просіяне борошно, розпушувач і сіль. До них додаються олія і вода. Місити потрібно доти, доки не вийде тісто, що не прилипає до рук.
  3. Тісто необхідно розділити на 2 частини. Їх потрібно розкачати на два пласких диски. Одну частину викладають на дно форми, в якій готуватиметься фокачча – сковорідки.
  4. Її потрібно викласти на пергамент. На тісто викладається начинка з кабачків і тонко нарізаного сиру. Зверху все накривається другим листом тіста і закріплюються краї.
  5. Разом з пергаментом фокаччу необхідно перекласти на сковорідку і смажити на повільному вогні. Одразу після появи золотавої скоринки на нижній частині страви, її потрібно перегорнути на інший бік і смажити до готовності.

Нагадаємо, що ми пропонували оригінальний рецепт баклажанів в клярі.

Джерело: cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин