Коли немає м'яса: готуємо неймовірно хрумкі та апетитні хлібні котлети
Цей рецепт врятує вас в екстрених ситуаціях

Неймовірно хрумкі та апетитні хлібні котлети/Фото: pexels
Зазвичай коли чують слово "котлети", відразу уявляється м'ясо. Однак існує багато інших варіантів цієї страви. Один із них – котлети з хліба. Італійський шеф Марко Черветті поділився рецептом неймовірно смачних та оригінальних котлет.
Інгредієнти
- черствий хліб - 400 г
- сир твердий - 20 г
- яйця курячі - 2 шт.
- цукіні - 200 г
- ковбаски для смаження - 200 г
- оливкова олія - 30 мл
- олія соняшникова - 1 л
- панірувальні сухарі - 100 г
- часник, зубчики - 2 шт.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування
- Хліб потрібно нарізати великими шматками й розмочити у воді.
- У розмочений хліб додайте натертий твердий сир і сирі яйця. Перемішайте, посоліть і поперчіть.
- Цукіні наріжте невеликими півкільцями.
- Налийте на сковороду оливкову олію, покладіть ковбаски, додайте часник. Через 3 хвилини додайте цукіні й долийте трохи води. Тушкуйте, доки цукіні не стане м’яким.
- Тушковані ковбаски і кабачок охолодіть. Коли суміш охолоне, додайте її у фарш з хліба та яйця. Ретельно все перемішайте.
- У сотейник налийте велику кількість олії для фритюру.
- З фаршу зліпіть кульки, обваляйте їх у сухарях і обсмажте в киплячій олії.
Раніше ми писали рецепт м'ясних котлет, який ви довго шукали.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні