ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Легкий курячий суп з літніми овочами – готуємо ароматний обід

Рецепти 15:16 - 10 серпня 2023

Розкажемо, як приготувати першу страву і зберегти її легкість без засмажки

Суп / Фото: freepik

Суп / Фото: freepik

Літня спека незабаром піде і їй на зміну пройде прохолода. В такі дні хочеться побалувати родину теплим ніжним супом на курячому бульйоні. Пропонуємо приготувати таку першу страву з літніми овочами.

Деталі

Для створення страви знадобляться наступні інгредієнти:

  • курячі грудки – 2 шт.;
  • вода – 2 л;
  • морква – 1 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт..;
  • спаржева квасоля – 150 г;
  • помідор – 1 шт.;
  • зелений горошок – 100 г;
  • картопля – 4 шт.;
  • зелень петрушки свіжа;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Приготування літнього супу з овочами

  1. Спочатку необхідно промити м’ясо. Його потрібно покласти в каструлю і залити невеликою кількістю води. Після закіпання цю воду потрібно злити і вже варити бульйон до готовності. На цьому етапі бульйон потрібно посолити і поперчити.
  2. Готове м’ясо потрібно дістати на тарілку і дати охолонути. Після цього його можна порізати на невеликі шматочки.
  3. Далі потрібно почистити і порізати спаржу і зелений горошок. Моркву і цибулю чистять і нарізають. Всі овочі потрібно перекласти в бульйон.
  4. Також необхідно почистити і порізати картоплю. Нарізані картоплини також відправляються в бульйон.
  5. Помідор потрібно бланшувати, зняти з нього шкірку і нарізати кубиками, а потім перекласти в каструлю.
  6. Суп потрібно варити протягом 30-40 хвилин. Коли бульйон закипить, потрібно туди покласти шматки м’яса і варити все до готовності.

Нагадаємо, що також можна приготувати корисні домашні сосиски з курятини.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин