Легкий курячий суп з літніми овочами – готуємо ароматний обід
Розкажемо, як приготувати першу страву і зберегти її легкість без засмажки

Суп / Фото: freepik
Літня спека незабаром піде і їй на зміну пройде прохолода. В такі дні хочеться побалувати родину теплим ніжним супом на курячому бульйоні. Пропонуємо приготувати таку першу страву з літніми овочами.
Деталі
Для створення страви знадобляться наступні інгредієнти:
- курячі грудки – 2 шт.;
- вода – 2 л;
- морква – 1 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт..;
- спаржева квасоля – 150 г;
- помідор – 1 шт.;
- зелений горошок – 100 г;
- картопля – 4 шт.;
- зелень петрушки свіжа;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Приготування літнього супу з овочами
- Спочатку необхідно промити м’ясо. Його потрібно покласти в каструлю і залити невеликою кількістю води. Після закіпання цю воду потрібно злити і вже варити бульйон до готовності. На цьому етапі бульйон потрібно посолити і поперчити.
- Готове м’ясо потрібно дістати на тарілку і дати охолонути. Після цього його можна порізати на невеликі шматочки.
- Далі потрібно почистити і порізати спаржу і зелений горошок. Моркву і цибулю чистять і нарізають. Всі овочі потрібно перекласти в бульйон.
- Також необхідно почистити і порізати картоплю. Нарізані картоплини також відправляються в бульйон.
- Помідор потрібно бланшувати, зняти з нього шкірку і нарізати кубиками, а потім перекласти в каструлю.
- Суп потрібно варити протягом 30-40 хвилин. Коли бульйон закипить, потрібно туди покласти шматки м’яса і варити все до готовності.
Нагадаємо, що також можна приготувати корисні домашні сосиски з курятини.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні