Млинці з м’ясом по-французьки: соковита і вишукана страва до святкового столу
Розповімо, як приготувати бризолі і здивувати гостей

Бризолі / Фото: freepik
Страви французької кухні завжди вишукані і незвичні для українців. Однак не всі вони складні в приготуванні. Однією з таких страв є бризолі з м’ясом – це ніжний омлет з м’ясом і маринованими огірками.
Деталі
Інгредієнти для приготування бризолі поділені на три групи – млинці, соус і начинка.
Для приготування знадобиться:
Для млинців:
- яйця – 4 шт.;
- молоко – 3 ст л.;
- сіль.
Для начинки:
- фарш свинячий – 450 г;
- огірки мариновані – 2 шт.;
- сир твердий – 70 г;
- часник – 1 зубчик;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений.
Для соусу:
- сметана – 100 г;
- часник – 1 зубчик;
- сіль, перець чорний мелений.
Млинці з м’ясом: покрокова інструкція
- Спочатку потрібно приготувати млинці. Вказані інгредієнти потрібно змішати і добре збити вінчиком. Після цього потрібно отриману суміш виливати порціями на сковорідку. Повинно вийти 4 тонких омлети.
- Далі необхідно підготувати фарш. Його потрібно змішати з часником, сіллю, перцем і спеціями, а також додати часник, розчавлений в пресі. Все добре перемішується.
- Твердий сир потрібно натерти на терці, а огірки порізати соломкою або теж натерти.
- Для соусу потрібно змішати сметану, сіль, перець і розчавлений часник.
- Потім потрібно на млинець викласти частину фаршу і розподілити його по всій поверхні. На одну половину потрібно вкласти соус, а на іншу терті огірки і сир. Так потрібно зробити з кожним млинцем. Далі необхідно скрутити або звернути млинці і викласти їх на сковорідку, щоб обсмажити з обох боків під закритою кришкою.
Також можна запікати рулетики в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Нагадаємо, що здивувати можна оригінальною консервацією з огірків.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні