ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як з магазину: рецепт яблучного "Живчику"

Рецепти 16:32 - 11 серпня 2023

Цей освіжаючий напій можна пити одразу або ж закрити на зиму

Рецепт яблучного "Живчику"/Фото: Unsplash

Рецепт яблучного "Живчику"/Фото: Unsplash

Саме зараз розпочинається сезон яблук. Окрім варення та повидла, з них можна приготувати смачний напій "Живчик". Він повністю натуральний, не містить у собі консервантів та різноманітних домішок.

Напій зберігається на зиму і стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу або на кожен день. Вам знадобиться всього 4 компоненти.

Рецепт яблучного "Живчику": інгредієнти

  • 1 відро яблук;
  • 1,5 відра кип‘ятку;
  • 600 г цукру (регулювати за смаком);
  • 1 ч. л. лимонної кислоти.

Спосіб приготування яблучного "Живчику":

  1. Нарізати пластинками відро яблук. Чистити та вирізати середину не потрібно. Якщо є якісь пошкодження – відрізати.
  2. Залити яблука 1,5 відра кип’ятку, накрити кришкою і залишити на ніч.
  3. Після настій процідити.
  4. Додати до нього цукор і лимонну кислоту.
  5. Довести до кипіння і розлити в стерилізовані банки.

Щоб не вживати сезонні ягоди сирими, з ними можна приготувати смачний десерт. Наприклад, ліниві вареники. Раніше ми ділилися рецептом лінивих вареників з чорницею.

Джерело: Оbozrevatel

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин