Як з магазину: рецепт яблучного "Живчику"
Цей освіжаючий напій можна пити одразу або ж закрити на зиму

Рецепт яблучного "Живчику"/Фото: Unsplash
Саме зараз розпочинається сезон яблук. Окрім варення та повидла, з них можна приготувати смачний напій "Живчик". Він повністю натуральний, не містить у собі консервантів та різноманітних домішок.
Напій зберігається на зиму і стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу або на кожен день. Вам знадобиться всього 4 компоненти.
Рецепт яблучного "Живчику": інгредієнти
- 1 відро яблук;
- 1,5 відра кип‘ятку;
- 600 г цукру (регулювати за смаком);
- 1 ч. л. лимонної кислоти.
Спосіб приготування яблучного "Живчику":
- Нарізати пластинками відро яблук. Чистити та вирізати середину не потрібно. Якщо є якісь пошкодження – відрізати.
- Залити яблука 1,5 відра кип’ятку, накрити кришкою і залишити на ніч.
- Після настій процідити.
- Додати до нього цукор і лимонну кислоту.
- Довести до кипіння і розлити в стерилізовані банки.
Щоб не вживати сезонні ягоди сирими, з ними можна приготувати смачний десерт. Наприклад, ліниві вареники. Раніше ми ділилися рецептом лінивих вареників з чорницею.
Джерело:
Оbozrevatel
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні