ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кабачки фаршировані тунцем: готуємо ніжну італійську страву

Рецепти 11:18 - 14 серпня 2023

Кабачки тушкуються на сковороді з білим вином і спеціями

Фаршировані кабачки / Фото: freepik

Фаршировані кабачки / Фото: freepik

Фаршировані кабачки – оригінальна і проста страва, яка смакуватиме всім. Її легко готувати, а це означає, що вже через 1 годину обід або вечеря будуть на столі. Кабачки фаршируються тунцем, рибу можна замінити курячим філе або будь-яким іншим цікавим інгредієнтом.

Деталі

Для приготування страви знадобляться наступні складові:

  • 4 круглі кабачки;
  • 100 г тунця без олії або рідини з консервної банки;
  • 50 г тертого сиру Пармезан;
  • 70 г панірувальних сухарів;
  • 1 яйце;
  • подрібненої свіжої петрушки;
  • сушеного орегано;
  • 1 столова ложка знесолених каперсів;
  • оливкова олія першого віджиму;
  • 2 стиглих червоних помідора;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1/2 склянки білого вина;
  • сіль, перець.

Фаршировані кабачки: як приготувати

Кабачки необхідно розрізати поперек і зробити заглиблення в м’якоті. Її потрібно акуратно вийняти на тарілку.

Далі потрібно зробити начинку з тунця. В миску потрібно викласти тунець без олії і рідини з банки, яйце, спеції і все добре перемішати.

На сковороді потрібно обсмажити м’якоть з кабачків. До нейї додається дрібно порізаний часник і трохи олії. Після цього до м’якоті додається маса з тунцем. Сюди ж кладуться каперси і пармезан, сухарі.

Готову начинку потрібно розкласти в кабачки. Готові кабачки потрібно викласти на сковорідку вертикально. Соус для приготування робиться з очищених помідорів і часнику. Пізніше в теплий томатний сік на сковороді потрібно додати вино. Коли воно випарується потрібно додати теплої води і продовжити тушкувати до готовності.

Нагадаємо, що Мета публікував рецепт пасти з молодою капустою і грибами.

Джерело: cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин