Ніжний крем-суп з грибами і плавленим сиром – ситний обід за 40 хвилин
Розповімо, як приготувати смачний суп без особливих зусиль

Крем-суп з грибами / Фото: freepik
Крем-суп відмінно смакує на обід, але зазвичай його приготування – доволі довгий процес. Пропонуємо створити улюблену страву за простим і швидким рецептом. Головну роль в ньому відіграють гриби і плавлений сир.
Деталі
Для створення ароматного крем-супу знадобляться такі складники:
- печериці – 250 г;
- картопля – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- вершки – 100 г;
- плавлений сир – 200 г;
- рослинна олія – 30 г;
- зелень (кріп, петрушка);
- сіль, чорний перець мелений.
Як приготувати крем-суп з сиром і грибами?
- В першу чергу необхідно очистити картоплю, цибулю і моркву, помити зелень і гриби.
- Потім потрібно порізати картоплю кубиками і поставити варитись.
- Моркву потрібно натерти на терці, а цибулю – порізати. Також потрібно нарізати гриби пластинками. Після цього їх можна обсмажити на олії.
- Коли картопля стане м’якою, її потрібно перетворити на пюре.
- Обсмажені овочі потрібно додати до готової картоплі і врити ще 5-7 хвилин.
- Сир і зелень потрібно дрібно порізати. Сир додається до супу разом з вершками, сіллю і пеціями. На цьому етапі потрібно дати супу закипіти.
- Далі каструлю потрібно зняти з вогню і дати страві охолонути. Зеленню крем-суп посипається перед подачею на стіл.
Нагадаємо, що можна приготувати окрошку на томатному соку.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні