Як приготувати карпатські книдлі із сиром
Цей рецепт особливий тим, що тісто замішується із сирої й відвареної картоплі і не містить борошна

Карпатські книдлі із сиром/Фото: pixabay
Книдлі із сиром часто готують з вареної картоплі та із сирої тертої картоплі. Кулінарний канал "Карпатські шкварки" поділився цікавим рецептом цієї незвичної страви.
Інгредієнти
Для тіста
- картопля - 2 кг
- картопля варена - 1 кг
- яйця курячі - 1 шт.
- сіль - 1 ч. л.
Для начинки
- сир кисломолочний 9% - 400 г
- яйце куряче, жовток - 1 шт.
- кріп, пучок - 1 шт.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
Для заправки
- свиняча підчеревина - 300 г
- цибуля жовта ріпчаста - 1 шт
Спосіб приготування
Детальний спосіб приготування карпатської страви доступний у відео.
Раніше ми писали рецепт лінивих вареників із бананом. Ласуни зійдуть з розуму.
Джерело:
Карпатські шкварки
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні