Курячі гомілки з овочами і прованськими травами: особливості приготування
Розповімо, як створити ситну вечерю без зайвих складнощів

Курячі гомілки з овочами / Фото: freepik
Курячі ніжки запечені з овочами – це найулюбленіша страва. Її просто готувати і складові доступні кожному. Пропонуємо оригінальний рецепт звичної страви.
Деталі
Для приготування курячих гомілок з овочами знадобляться наступні складові:
- курячі гомілки 6 шт.
- картопля 3 шт.
- томати чері 10 шт.
- перець солодкий 2 шт.
- часник 4 шт.
- спеції прованських трав, сіль, перець
- соєвий соус 2 ст. л.
Як приготувати курячі гомілки з овочами: інструкція
- Курячі гомілки або ніжки потрібно помити в проточній воді, висушити, посолити, поперчити і полити олією та соєвим соусом. В маринаді ніжки повинні лежати 20-30 хвилин.
- Далі потрібно підготувати овочі. Перець потрібно очистити від насіння, почистити і нарізати часник, почистити картоплю. Всі овочі потрібно порізати і полити олією, а також приправити спеціями.
- В форму для запікання потрібно викласти гомілки і овочі. Зверху кладуться помідори.
- Випікати все потрібно в духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Нагадаємо, що можна приготувати українські ґомбовці з кисломолочним сиром.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні