ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курячі гомілки з овочами і прованськими травами: особливості приготування

Рецепти 17:38 - 04 вересня 2023

Розповімо, як створити ситну вечерю без зайвих складнощів

Курячі гомілки з овочами / Фото: freepik

Курячі гомілки з овочами / Фото: freepik

Курячі ніжки запечені з овочами – це найулюбленіша страва. Її просто готувати і складові доступні кожному. Пропонуємо оригінальний рецепт звичної страви.

Деталі

Для приготування курячих гомілок з овочами знадобляться наступні складові:

  • курячі гомілки 6 шт.
  • картопля 3 шт.
  • томати чері 10 шт.
  • перець солодкий 2 шт.
  • часник 4 шт.
  • спеції прованських трав, сіль, перець
  • соєвий соус 2 ст. л.

Як приготувати курячі гомілки з овочами: інструкція

  1. Курячі гомілки або ніжки потрібно помити в проточній воді, висушити, посолити, поперчити і полити олією та соєвим соусом. В маринаді ніжки повинні лежати 20-30 хвилин.
  2. Далі потрібно підготувати овочі. Перець потрібно очистити від насіння, почистити і нарізати часник, почистити картоплю. Всі овочі потрібно порізати і полити олією, а також приправити спеціями.
  3. В форму для запікання потрібно викласти гомілки і овочі. Зверху кладуться помідори.
  4. Випікати все потрібно в духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.

Нагадаємо, що можна приготувати українські ґомбовці з кисломолочним сиром.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин