ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Солимо сало в банці на зиму: простий рецепт

Рецепти 17:43 - 07 вересня 2023

Розкажемо, як засолити сало так, щоб воно зберігалось не один місяць

Сало / Фото: freepik

Сало / Фото: freepik

Сало – суто українська страва, без якої неможливо уявити обід або вечерю. Пропонуємо рецепт солоного сала в банці. Цей продукт збережеться протягом усієї зими і стане родзинкою будь-якого столу.

Деталі

Для приготування сала знадобляться наступні продукти:

  • сало - 1 кг
  • сіль - 6 ст.л.
  • улюблені спеції - до смаку.

Приготування сала в банці

  1. В першу чергу необхідно помити банку для сала і висушити її.
  2. Далі потрібно нарізати сало невеличкими шматочками і обваляти його з усіх боків в солі і спеціях.
  3. На дно банки потрібно покласти трохи солі, а потім викласти сало. Банку необхідно закрити кришкою і поставити в холодильник на 5-7 днів. Так воно може зберігатись не один місяць.

Нагадаємо, що можна приготувати до столу салат з куркою, сиром і виноградом.

Джерело: Хочу

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин