Солимо сало в банці на зиму: простий рецепт
Розкажемо, як засолити сало так, щоб воно зберігалось не один місяць

Сало / Фото: freepik
Сало – суто українська страва, без якої неможливо уявити обід або вечерю. Пропонуємо рецепт солоного сала в банці. Цей продукт збережеться протягом усієї зими і стане родзинкою будь-якого столу.
Деталі
Для приготування сала знадобляться наступні продукти:
- сало - 1 кг
- сіль - 6 ст.л.
- улюблені спеції - до смаку.
Приготування сала в банці
- В першу чергу необхідно помити банку для сала і висушити її.
- Далі потрібно нарізати сало невеличкими шматочками і обваляти його з усіх боків в солі і спеціях.
- На дно банки потрібно покласти трохи солі, а потім викласти сало. Банку необхідно закрити кришкою і поставити в холодильник на 5-7 днів. Так воно може зберігатись не один місяць.
Нагадаємо, що можна приготувати до столу салат з куркою, сиром і виноградом.
Джерело:
Хочу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні