Такого ви ще не куштували: готуємо яблучне масло на зиму
Настав час запасатися смачними вареннями та джемами на зиму, однак сьогодні пропонуємо вам рецепт дечого незвичного

Готуємо яблучне масло у мультиварці/Фото: pexels
Цей рецепт простий тим, що яблука не потрібно чистити, а майже всю роботу за вас виконає мультиварка. Покладіть інгредієнти у чашу, виконайте кілька простих кроків – і страва готова.
Інгредієнти
- яблука - 2.5 кг
- цукор тростинний коричневий - 200 г
- цукор - 150 г
- кориця - 1 ст. л.
- сіль - 0.25 ч. л.
- гвоздика мелена - 0.25 ч. л.
- ваніль, стручок - 1 шт.
Спосіб приготування
Яблучне масло можна додавати в тісто для приготування десертів, подавати як соус до м'яса і сиру. Спосіб приготування пропонуємо подивитися у відео.
Раніше ми писали, як зварити ніжне та ароматне варення з троянд. Пропонуємо рецепт без загусників та добавок.
Джерело:
Sugar Spun Run
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні