ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидко, але неабияк смачно: рецепт курки під соусом бешамель

Рецепти 17:20 - 18 жовтня 2023

Соковите м'ясо з грибами та вишуканим соусом

Швидко, але неабияк смачно: рецепт курки під соусом бешамель

Рецепт курки з грибами та соусом бешамель / Фото: Pixabay

З курячого стегна та грибів можна швидко приготувати страву, яка здивує всю родину. Ділимося рецептом.

Вам знадобиться:

  • 700 г філе курячого стегна
  • 450 г печериць
  • 4 зубчики часнику
  • 300 г твердого сиру
  • 60 г вершкового масла
  • 3 столових ложки борошна
  • 400 мл молока
  • рослинна олія
  • сіль та перець
  • мускатний горіх

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігрійте до 200 градусів. У сковорідці розігрійте рослинну олію та підсмажте нарізану курку. Смажте протягом 2-3 хвилин.
  2. Часник подрібніть, а гриби поріжте на великі сегменти. Додайте їх до м'яса разом з сіллю й перцем. Смажте на сильному вогні до повного випаровування вологи.
  3. Гриби з куркою перекладіть у форму для випікання. На цій же пательні розтопіть вершкове масло, додайте борошно та обсмажте протягом 2 хвилин. Поступово влийте молоко та варіть до загустіння. Додайте сіль та мелений мускатний горіх.
  4. Соус розподіліть рівним шаром на грибах з куркою, зверху посипте сиром. Випікайте в духовці протягом 10 хвилин до рум'яності.

Нещодавно ми ділилися рецептом лазаньї.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин