Швидко, але неабияк смачно: рецепт курки під соусом бешамель
Соковите м'ясо з грибами та вишуканим соусом

Рецепт курки з грибами та соусом бешамель / Фото: Pixabay
З курячого стегна та грибів можна швидко приготувати страву, яка здивує всю родину. Ділимося рецептом.
Вам знадобиться:
- 700 г філе курячого стегна
- 450 г печериць
- 4 зубчики часнику
- 300 г твердого сиру
- 60 г вершкового масла
- 3 столових ложки борошна
- 400 мл молока
- рослинна олія
- сіль та перець
- мускатний горіх
Спосіб приготування:
- Духовку розігрійте до 200 градусів. У сковорідці розігрійте рослинну олію та підсмажте нарізану курку. Смажте протягом 2-3 хвилин.
- Часник подрібніть, а гриби поріжте на великі сегменти. Додайте їх до м'яса разом з сіллю й перцем. Смажте на сильному вогні до повного випаровування вологи.
- Гриби з куркою перекладіть у форму для випікання. На цій же пательні розтопіть вершкове масло, додайте борошно та обсмажте протягом 2 хвилин. Поступово влийте молоко та варіть до загустіння. Додайте сіль та мелений мускатний горіх.
- Соус розподіліть рівним шаром на грибах з куркою, зверху посипте сиром. Випікайте в духовці протягом 10 хвилин до рум'яності.
Нещодавно ми ділилися рецептом лазаньї.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні