Ця випічка вдасться кожному: рецепт "спаленого" Баскського чизкейку
Цей іспанський десерт вразить ваших близьких

Рецепт "спаленого" Баскського чизкейку/фото: кадр з відео
Баскський чизкейк або чизкейк Сан Себастьян — це іспанський десерт, який готують на основі крем сиру. У народі його також називають спаленим чизкейком через характерну коричневу скоринку.
Баскський чизкейк виходить неймовірно ніжним, вишуканим та в міру солодким.
Рецепт "спаленого" Баскського чизкейку: інгредієнти
- 700 г крем-сиру (типу філадельфія або польський)
- 350 мл вершків 33%
- 30 г кукурудзяного крохмалю
- 200 г цукру
- 5 яєць
- 1 ч. л. ванільного цукру
- сік 1/2 лимону
Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури
Спосіб приготування "спаленого" Баскського чизкейку:
- Форму 21 см діаметром застилаємо пергаментом.
- З'єднуємо крем-сир і цукор вінчиком, і поступово додаємо всі інші інгредієнти щоразу перемішуючи: по одному яйця, крохмал, вершки, лимонний сік і ваніль.
- Випікаємо при 240 градусах - 40 хвилин.
- Виймаємо чизкейк з духовки, повністю охолоджуємо при кімнатній температурі і ще 4 години чи ніч в холодильнику.
У холодні осінні вечори хочеться випити теплого чаю із чимось смачненьким. Для такої затишної трапези пропонуємо приготувати сирне печиво зі смородиною. Раніше ми ділилися простим рецептом.
Джерело:
Аnny.cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні