ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ця випічка вдасться кожному: рецепт "спаленого" Баскського чизкейку

Рецепти 18:59 - 18 жовтня 2023

Цей іспанський десерт вразить ваших близьких

Рецепт "спаленого" Баскського чизкейку/фото: кадр з відео

Рецепт "спаленого" Баскського чизкейку/фото: кадр з відео

Баскський чизкейк або чизкейк Сан Себастьян — це іспанський десерт, який готують на основі крем сиру. У народі його також називають спаленим чизкейком через характерну коричневу скоринку.

Баскський чизкейк виходить неймовірно ніжним, вишуканим та в міру солодким.

Рецепт "спаленого" Баскського чизкейку: інгредієнти

  • 700 г крем-сиру (типу філадельфія або польський)
  • 350 мл вершків 33%
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 200 г цукру
  • 5 яєць
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • сік 1/2 лимону

Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури

Спосіб приготування "спаленого" Баскського чизкейку:

  1. Форму 21 см діаметром застилаємо пергаментом.
  2. З'єднуємо крем-сир і цукор вінчиком, і поступово додаємо всі інші інгредієнти щоразу перемішуючи: по одному яйця, крохмал, вершки, лимонний сік і ваніль.
  3. Випікаємо при 240 градусах - 40 хвилин.
  4. Виймаємо чизкейк з духовки, повністю охолоджуємо при кімнатній температурі і ще 4 години чи ніч в холодильнику.

У холодні осінні вечори хочеться випити теплого чаю із чимось смачненьким. Для такої затишної трапези пропонуємо приготувати сирне печиво зі смородиною. Раніше ми ділилися простим рецептом.

Джерело: Аnny.cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин