ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Краще за тірамісу: рецепт кавової панакоти

Рецепти 13:42 - 24 жовтня 2023

Ніжний та смачний десерт

Краще за тірамісу: рецепт кавової панакоти

Рецепт кавової панакоти / Фото: Pixabay

Спробуйте приготувати ніжний та легкий десерт з вишуканим смаком капучино. Ділимося рецептом.

Вам знадобиться:

  • 7 г листкового або порошкового желатину
  • 400 мл вершків 33% жирності
  • 75 мл молока
  • 100 г цукру
  • 50 мл кави

Спосіб приготування:

  1. Желатин замочіть в холодній воді та залиште на 10 хвилин. Якщо використовуєте порошковий, залийте його 50 мл холодної води й також залиште на 10 хвилин.
  2. Заваріть каву. В каструлю налийте вершки, молоко, каву та цукор. Доведіть до кипіння на слабкому вогні. Зніміть з плити, щойно закипить.
  3. Додайте желатин в гарячу масу. Якщо листовий, то заздалегідь відіжміть. Ретельно перемішайте до повного розчинення. Дайте остигнути до кімнатної температури.
  4. Розлийте по порційним формочкам та залиште в холодильнику на 3 години.
  5. Якщо плануєте подавати без форми, перед подачею занурте її дно в кип'яток на кілька секунд. Притисніть форму тарілкою, притисніть та переверніть.

Нещодавно ми ділилися рецептом піци.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин