Рецепт гречаного супу з копченими реберцями
Доповність смак гречаного супу з дитинства смачним м'ясом

Рецепт гречаного супу з копченими реберцями / Фото: Pixabay
Гречаний суп – досить звична страва для більшості українців. Однак її можна приготувати по-новому, додавши копчені реберця. Ділимося рецептом.
Вам знадобиться:
- 2,5 л води
- 300 г копчених реберець
- 3 середні картоплини
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 50 г сухої гречки
- зелень
- лавровий лист
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Налийте воду в каструлю та проваріть реберця протягом 40 хвилин. Картоплю наріжте кубиками та додайте в каструлю. Варіть до готовності картоплі.
- Наріжте кубиками цибулю та моркву. Розігрійте на сковорідці олію та обсмажте їх протягом 5-7 хвилин.
- Видаліть з супу ребра та приберіть кістки. Наріжте на шматочки. Додайте до супу обсмажені цибулю та моркву, а потім – заздалегідь промиту гречку. Варіть 5-7 хвилин.
- Додайте до супу м'ясо, зелень, лавровий лист, сіль і перець. Дайте покипіти протягом хвилини.
Нещодавно ми ділилися рецептом солоних сирників.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні