ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Варіант святкової вечері: рецепт салату Нісуаз

Рецепти 11:56 - 27 жовтня 2023

Свіжий тунець можна замінити консервованим

Варіант святкової вечері: рецепт салату Нісуаз

Рецепт салату Нісуаз / Фото: Pixabay

Замість класичних та вже звичних святкових страв спробуйте приготувати цей салат. Він здивує родину та гостей своїми смаком та різнобарвністю.

Вам знадобиться:

  • 200 г тунця
  • 4 варених яйця
  • 4 помідори
  • огірок
  • жовтий болгарський перець
  • зубчик часнику
  • 8 консервованих артишоків
  • 8 анчоусів в олії
  • 100 г маслин
  • столова ложка консервованих каперсів
  • 2 столових ложки винного оцту
  • 8 столових ложок олії
  • зелена цибуля
  • базилік
  • тим'ян
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Філе тунця посоліть та поперчіть. У пательні розтопіть шматок вершкового масла та обсмажте рибу протягом 15 хвилин, час від часу перевертаючи.
  2. Помідори наріжте на 8 частин. Огірки почистьте та наріжте пів кільцями. Перець наріжте смужками, а часник подрібніть. Зелену цибулю наріжте тонкими кільцями. Артишоки наріжте навпіл.
  3. Філе анчоуса промийте холодною водою та промокніть. Яйця поріжте слайсами.
  4. Змішайте для заправки винний оцет, столовий оцет й сіль та перець.
  5. Базилік подрібніть та обірвіть листя тим'яну. Поріжте смажений тунець.
  6. Змішайте всі інгредієнти з половиною заправки. Прикрасьте травами, маслинами та каперсами. Зверху викладіть порізаний тунець та полийте залишком заправки.

Нещодавно ми ділилися рецептом сирного супу з копченою куркою та грінками.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин