Максимально простий рецепт курячого супу з овочами та зеленню
З таким супом вам не знадобляться додаткові вітаміни, адже в ньому їх міститься неймовірна кількість

Рецепт курячого супу / Фото: downshiftology.com
Для приготування найкращого курячого супу потрібно не так багато — тільки ніжна курка, овочі та свіжа зелень у курячому бульйоні. Це просте поєднання потішить ваші смакові рецептори та послужить найкращим засобом зміцнення імунітету.
У цьому курячому супі багато поживних овочів, таких як морква, пастернак, цибуля-порей, селера і ріпчаста цибуля, а також свіжа зелень.
Для приготування вам знадобляться дві курячі грудки без кісток і шкіри. Хоча за бажання можна використовувати й курячі стегна. Якщо ви не любите пастернак, можна використовувати ріпу або картоплю. Тільки майте на увазі, що картопля може потребувати додаткового часу для приготування до м'якості.
Приправою до курячого супу слугують гілочки свіжого чебрецю, естрагону та лаврового листа. За бажанням можете додати більше овочів, наприклад, горошок або цукіні.
Інгредієнти
- Оливкова олія — 2 ст.л;
- Морква — 4 шт;
- Пастернак — 3 шт;
- Цибулина — ½ шт;
- Часник — 4 зубчики;
- Сіль — 1 ч.л;
- Мелений чорний перець — ½ ч.л;
- Курячі грудки — 2 шт;
- Свіжий чебрець — 2 гілочки;
- Свіжий естрагон — 2 гілочки;
- Лавровий лист — 1 шт;
- Курячий бульйон — 1 л;
- Свіжа петрушка — ¼ склянки.
Рецепт
- Розігрійте олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте нарізані в довільній формі моркву, пастернак, селеру, цибулю-порей і ріпчасту цибулю та готуйте 5 хвилин. Додайте часник, сіль і перець і варіть ще хвилину.
- Додайте чебрець, естрагон, лавровий лист, курку та бульйон. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте каструлю кришкою. Варіть суп 15 хвилин або до повної готовності курки.
- Перекладіть м'ясо на обробну дошку, а потім акуратно роздрібніть його на шматочки. Покладіть подрібнену курку назад у каструлю і варіть ще 2 хвилини.
- Видаліть гілочки чебрецю, естрагону та лавровий лист. Перед подачею на стіл додатково посипте свіжою петрушкою та чорним перцем. Смачного!
Також рекомендуємо освоїти рецепт гарбузового лате з неймовірним ароматом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!