Просто та смачно: паштет з квасолі, плавленого сиру та яйця
Смачний паштет можна приготувати за лічені хвилини

паштет з квасолі, плавленого сиру та яйця/Фото: znaj.ua
Для цього смачного та незвичайного паштету, потрібні досить доступні продукти. Не зважаючи на те, що він без печінки, він буде не лише апетитним, а й ситним. До того ж готується він швидко, тому багато часу не займе.
Інгредієнти:
- Сир плавлений – 80 грамів;
- Квасоля консервована (без рідини) – 200 грамів;
- Яйце варене – 1 штука;
- Часник – 2 зубчики;
- Сіль – дрібка;
- Перець чорний мелений – за смаком;
- Чебрець мелений – за смаком.
Спосіб приготування:
З консервованої квасолі варто злити зайву рідину. Кількість спецій регулюйте за своїм смаком. Якщо комусь не подобається чебрець – додайте щось, що ви любите. Одне яйце варто зварити до повної готовності – 10 хвилин, а потім остудити у холодній воді.
Плавлений сир потрібно нарізати невеликими шматочками. Квасолю перекласти у невелику миску та покласти туди пару зубчиків часнику. До квасолі та часнику відправити шматочки сиру. Яйце почистити, нарізати невеликими шматками та відправити до квасолі та сиру.
Всю цю суміш варто подрібнити до стану пюре за допомогою блендеру. Важливо, щоб не залишалося грудочок, а маса була однорідною. Коли суміш приготувалася, додайте туди спеції та сіль.
Такий паштет можна їсти як самостійну страву, або подавати з брускетами, грінками, пітами, та навіть солоними оладками. Він надзвичайно ніжний, ситний, та смачний. Паштет з квасолі буде постійним гостем на вашому столі та улюбленим смаколиком.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт шаурми по-одеськи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!