ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Полуничний пиріг з ніжним сирним кремом

Рецепти 12:14 - 16 листопада 2023

Полуниця підійде свіжа або морожена

Полуничний пиріг з ніжним сирним кремом

Фото з https://unsplash.com/

Полуничний пиріг — то безмежна любов. У поєднанні з ніжним сирним кремом він сама ідеальність.

Що треба

  • 100 г вершкового масла.
  • 200 г борошна.
  • 50 г цукру.
  • Дрібка солі.
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста.
  • Яйце
  • 1 столова ложка сметани
  • 350-400 г кисломолочного сиру.
  • 2 яйця.
  • 100-120 г цукру.
  • 1 чайна ложка ванільного цукру.
  • 200 г сметани.
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю.
  • 300 г полуниці.
  • Форма 20 см діаметрі.

Приготування

До 100 г холодного вершкового масла потрібно додати 100 г борошна, 50 г цукру, сіль та чайну ложку розпушувача. Перетріть все у блендері. Це можна зробити і руками, але на такий варіант піде більше часу.

Додайте 1 яйце та 1 столову ложку сметани і замішайте тісто. Викладіть його у форму та розрівняйте. На період приготування начинки, можете відправити його у холодильник.

Готуємо начинку. До кисломолочного сиру додайте яйця, цукор, ванільний цукор, 200 г сметани, а також кукурудзяний крохмаль. Перемішайте за допомогою блендера.

Наріжте 300 г полуниці. Це потрібно робити двома способами: кубиками для начинки та для прикрашання.

Викладіть половину крему на тісто, потім нарізану кубиками полуницю, а за нею ще шар крему. Зверху прикрасьте пиріг полуницею. Випікати у розігрітій до 180 ° духовці приблизно 50-55 хвилин.

Раніше ми писали про те, як готувати булочки з листового тіста, начинені зеленню та часником.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин