Ідеально до тостів: як приготувати бабагануш
Смачна та незвичайна закуска

Рецепт бабаганушу / Фото: Pixabay
Приготуйте смачну намазку та насолоджуйтеся нею з грінками або свіжим хлібчиком.
Вам знадобиться:
- 800 г баклажанів
- 3 зубчики часнику
- 3 столових ложки тахіні
- 2 столових ложки рослинної олії
- сік половини лимона
- сіль та перець на смак
- мелена паприка
Спосіб приготування:
- Баклажани помийте, зріжте плодоніжку та зробіть наколи виделкою. Запікайте овочі у розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин.
- Дістаньте ще гарячі баклажани та покладіть у пакет, так буде легше зняти шкірку. Коли охолонуть, дістаньте і зніміть її.
- Поріжте баклажани та часник довільними шматочками і збийте блендером. Покладіть суміш у миску, додайте сіль, перець, лимонний сік, пасту тахіні та олію. Ретельно перемішайте.
- Присипте меленою паприкою.
Нещодавно ми ділилися рецептом міні піц.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні