ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеально до тостів: як приготувати бабагануш

Рецепти 11:55 - 22 листопада 2023

Смачна та незвичайна закуска

Ідеально до тостів: як приготувати бабагануш

Рецепт бабаганушу / Фото: Pixabay

Приготуйте смачну намазку та насолоджуйтеся нею з грінками або свіжим хлібчиком.

Вам знадобиться:

  • 800 г баклажанів
  • 3 зубчики часнику
  • 3 столових ложки тахіні
  • 2 столових ложки рослинної олії
  • сік половини лимона
  • сіль та перець на смак
  • мелена паприка

Спосіб приготування:

  1. Баклажани помийте, зріжте плодоніжку та зробіть наколи виделкою. Запікайте овочі у розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин.
  2. Дістаньте ще гарячі баклажани та покладіть у пакет, так буде легше зняти шкірку. Коли охолонуть, дістаньте і зніміть її.
  3. Поріжте баклажани та часник довільними шматочками і збийте блендером. Покладіть суміш у миску, додайте сіль, перець, лимонний сік, пасту тахіні та олію. Ретельно перемішайте.
  4. Присипте меленою паприкою.

Нещодавно ми ділилися рецептом міні піц.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин