Незабутній смак: рецепт гарбузових булочок із яблуками та горіхами
Рецепт цих булочок вирізняється легкістю та швидким приготуванням

Покроковий рецепт смачних булочок з гарбузом і яблуками / Фото: instagram.com/recepty_przepisy
Популярна кулінарна блогерка опублікувала в Instagram покроковий рецепт булочок із гарбузом, яблуками та горіховою начинкою.
Готова випічка виходить дуже ніжною і неймовірно повітряною, а до складу входять тільки натуральні продукти.
Інгредієнти
Опара:
- Пресовані дріжджі - 20 г;
- Цукор - 1 ст.л;
- Борошно - 2 ст.л;
- Молоко - 100 мл.
Тісто:
- Опара;
- Жовток - 2 шт;
- Цукор - 100 г;
- Молоко - 200 мл;
- Масло вершкове - 70 г;
- Пюре гарбуза - 350 г;
- Борошно - 700 г.
Начинка:
- Масло вершкове - 50 г;
- Кориця - 10 г;
- Цукор - 40 г;
- Яблуко - 2 шт.
Додатково:
- Яйце для змащування;
- Горіхи - 100 г;
- Пудра цукрова.
Покроковий рецепт приготування
- Для опари змішайте дріжджі, цукор, борошно, молоко і залиште суміш в теплому місці на 15 хвилин.
- Після цього опару потрібно змішати з жовтками, цукром, маслом, пюре гарбуза, борошном і перетворити все це на тісто. Накрийте і дайте постояти 1 годину або трохи довше.
- Наріжте яблука тонкими скибочками, а тісто розкладіть на поверхні та розкачайте так, щоб воно було близько 0,5 см завтовшки.
- Змастіть його олією і притрусіть корицею з цукром. Потім викладіть на тісто яблука і згорніть його в рулет. Краї акуратно защипніть і розріжте на шматочки отриману ковбаску.
- Деко накрийте пергаментом і перекладіть на нього майбутні булочки. Дайте постояти приблизно 25 хвилин, після чого змастіть яйцем для отримання хрусткої скоринки і посипте подрібненими горішками.
- Випікати слід приблизно 25 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Раніше ми розповідали, як приготувати томлені в червоному вині груші.
Джерело:
instagram.com/recepty_przepisy
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні