Запечені помідори, начинені сиром та яйцем
Страва поживна, смачна і корисна для здоров’я

Фото з https://www.pexels.com/
Шукаєте страву, яка б приємно здивувала близьких? Ви її вже знайшли! Запечені помідори з начинкою виглядають яскраво та гарно і дуже смакують.
Що треба
- Помідор — 6 шт
- Бринза — 130 г
- Яйце куряче — 6 шт
- Цибуля зелена -— 5 г
- Йогурт або сметана — 2 ст. л.
- Паприка солодка — 1/2 ч. л.
- Олія рослинна — 2 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
Приготування
Розімніть у тарілці бринзу та з’єднайте її з подрібненою зеленою цибулею і солодкою паприкою. Посоліть та поперчіть, заправте йогуртом і добре перемішайте.
Займіться помідорами. Відріжте верхівки, акуратно дістаньте серцевину. Покладіть помідори на форму для запікання, змащену олією.
Накладіть сирну начинку в кожен помідор. Має вміститися приблизно 1 чайна ложка з гіркою. Вбийте в кожен помідор по яйцю. Робіть це таким чином, щоб жовток зберігся цілим. Посоліть та поперчіть овочі зверху.
Запікайте страву 15 хвилин при температурі 200 градусів. Подавайте з подрібненою зеленою цибулею.
Раніше ми писали, як приготувати шпинатні млинці з червоною рибою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!