ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гриби, фаршировані м'ясом

Рецепти 10:48 - 30 листопада 2023

Ситно, смачно, підходить на роль основної страви

Гриби, фаршировані м'ясом

Фото з https://unsplash.com/

Цю страву зможуть приготувати на високому рівні навіть кухарі-початківці або діти.

Що треба

  • Печериці (шампіньйони) крупні - 10 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт
  • Фарш м'ясний - 150 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Петрушка
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 20 г
  • Олія соняшникова
  • Сіль
  • Перець чорний

Приготування

Помийте та почистіть гриби, відокремте ніжки від капелюшків.Просушіть, кожен капелюшок посоліть зсередини.

Обсмажте грибні капелюшки на суміші рослинного та вершкового масла з обох боків. Доведіть їх до золотистого кольору.

Ніжки наріжте і разом з подрібненою цибулею обсмажте до золотистості.

У глибокій мисці з’єднайте фарш, яйце, подрібнену зелень, обсмажену цибулю з грибними ніжками. Посоліть, поперчіть та перемішайте.

Наповніть капелюшки фаршем, викладіть на деко, посипте тертим сиром та полийте сметаною. Випікайте фаршировані гриби 25 хвилин при 180 градусах.

Раніше ми писали, як готувати запечені помідори, начинені сиром та яйцем.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин