Новий смак Великодня: рецепт неймовірного фісташкового крафіна
Подавати можна в парі з фісташковим морозивом

Рецеп фісташкового крафіна/Фото: скрін
Набридли класичні пасочки з білковою глазурʼю? Тоді цей рецепт точно для вас. Приготуйте фісташковий крафін, який вразить усіх гостей. Це просто неймовірно смачно!
Інгредієнти:
- 4 жовтки
- 1 ст.л фісташкової пасти
- 90 г цукру
- 110 мл молока
- 20 г свіжих чи 7 г сухих дріжджів
- 0,5 ч.л солі
- 60 г масла
- 350 г борошна
Для начинки:
- 100 г вершкового сиру
- 100 г фісташкової пасти
- Якщо паста не солодка, додайте трошки цукрової пудри
- 100 г фісташок, нарізати
Весь процес приготування – на відео.
Випікати при 180°C – 30 хвилин.
Для морозива:
- 200 г жирних вершків
- 100 г згущеного молока
- 1 ст.л фісташкової пасти.
Збити міксером до мʼяких піків, перекласти в мороженицю, готувати 10-20 хвилин до загустіння.
Швидка суші-запіканка з крабовими паличками: трендовий рецепт
Джерело:
Тетяна Юшина
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні