ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Новий смак Великодня: рецепт неймовірного фісташкового крафіна

Рецепти 16:30 - 12 квітня 2025

Подавати можна в парі з фісташковим морозивом

Новий смак Великодня: рецепт неймовірного фісташкового крафіна

Рецеп фісташкового крафіна/Фото: скрін

Набридли класичні пасочки з білковою глазурʼю? Тоді цей рецепт точно для вас. Приготуйте фісташковий крафін, який вразить усіх гостей. Це просто неймовірно смачно!

Інгредієнти:

  • 4 жовтки
  • 1 ст.л фісташкової пасти
  • 90 г цукру
  • 110 мл молока
  • 20 г свіжих чи 7 г сухих дріжджів
  • 0,5 ч.л солі
  • 60 г масла
  • 350 г борошна

Для начинки:

  • 100 г вершкового сиру
  • 100 г фісташкової пасти
  • Якщо паста не солодка, додайте трошки цукрової пудри
  • 100 г фісташок, нарізати

Весь процес приготування – на відео.

Випікати при 180°C – 30 хвилин.

Для морозива:

  • 200 г жирних вершків
  • 100 г згущеного молока
  • 1 ст.л фісташкової пасти.

Збити міксером до мʼяких піків, перекласти в мороженицю, готувати 10-20 хвилин до загустіння.

Швидка суші-запіканка з крабовими паличками: трендовий рецепт

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин