Гриби та овочі: королівський салат для вашого столу, що зігріє в холодну пору
Смак лісу та городу в одній банці

Секрети ідеальної закрутки: Салат з грибами та овочами, що підкорить кожного/Фото: кадр з відео
Прийшла пора подбати про те, щоб ваш зимовий стіл був не лише ситним, а й по-справжньому вітамінним та ароматним! Пропонуємо вашій увазі унікальний рецепт салату з грибами та овочами, який дозволить вам зберегти смак літа у кожній банці.
Ця апетитна закуска стане чудовим доповненням до будь-якої страви, а її багатий смак та соковитість здивують навіть найвибагливіших гурманів. Забудьте про нудні зимові заготівлі – з цим салатом ви щоразу будете насолоджуватися справжнім вибухом смаку та користі!
Рецепт салату з грибами та овочами: інгредієнти
- печериці - 1.3 кг.
- помідори - 800 гр.
- перець - 500 гр.
- цибуля - 300 гр.
- морква - 300 гр.
- часник - 50 гр.
- сіль - 2 ст.л.
- цукор - 100 гр.
- оцет - 3 ст.л.
- олія - 100 гр.
- перець чорн.горошком - 1 ч.л.
- перець духмяний - 1 ч.л.
- лавровий лист - 3 шт.
- паприка - 1 ч.л.
Спосіб приготування салату з грибами та овочами:
- Гриби нарізати пластинками, помідори перемолоти, перець та цибулю нарізати соломкою, а моркву натерти на тертку для корейських овочів.
- У каструлю з товстим дном вилити помідори, сіль, цукор, олію, всі спеції і всі овочі окрім грибів. Проварити - 15 хвилин.
- Потім закинути гриби і проварити ще 10 хвилин.
- Додати оцет, часник і проварити ще 3-5 хвилин.
Хочете надати своїй страві особливого шарму? Тоді вам потрібен цей вишуканий ожиновий соус. Його глибокий, пряний смак і чудовий аромат зроблять будь-яку страву більш соковитою та насиченою. Це ідеальне доповнення до м'ясних делікатесів та улюблених сирів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!