Дієтолог розповіла, кому не можна їсти груші
Також дієтолог назвала корисні властивості цього фрукта

Фото: Getty Images/Автор: Sean Gallup
Дієтолог Світлана Фус розповіла, кому не можна їсти груші. Також вона назвала корисні властивості цього фрукта.
Груша є натуральним джерелом харчових волокон. Всього в 100 грамах фрукту міститься 14% від добової потреби.
Також в груші містяться вітаміни групи В, фенольні сполуки та дубильні речовини. Більшість з них знаходиться в шкірці плоду.
У м'якоті груші переважає фруктоза та солодкий сорбітол. З цієї причини груші солодші ніж яблука.
Кому не можна їсти груші
Людям, які хочуть схуднути краще утриматися від груш. Їх надмірне вживання може призвести до надмірної ваги.
Крім цього, при загостренні хвороб органів травлення від груш краще утриматися. У них багато клітковини, яка подразнює слизову оболонку кишечника та посилює перистальтику, і багато фруктози, яка при надмірному вживанні може викликати підвищене газоутворення.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!