Їмо майже кожен день: продукти, які позбавляють енергії
Звичайні продукти, які всі звикли вживати, впливають на продуктивність людини

Фото: Pixabay/Автор — congerdesign
Сніданок — один з найважливіших приймань їжі. Основне його призначення полягає в насиченні людини енергією. Однак вживання деяких продуктів може стати цьому перешкодою.
Перший продукт, який впливає на продуктивність — кава. Річ у тому, що з часом наднирники, що виробляють кортизол і адреналін після чашки напою, звикають до підбадьорливого ефекту кофеїну і перестають на нього реагувати.
Також не варто зловживати хлібобулочними виробами та солодощами, а саме пластівцями та йогуртами. Ці продукти активізують підшлункову залозу, яка за допомогою інсуліну намагається відрегулювати рівень цукру в крові. Як результат — втома і дратівливість.
Окрім цього, фахівці радять виключити з раціону деякі м'ясні продукти, зокрема, сосиски, ковбасу і червоне м’ясо. Це пов’язано з тим, що на перетравлення такої їжі організм витрачає чималу кількість енергії. Тому після такого сніданку замість насичення приходить відчуття втоми.
Раніше розповідали, чому потрібно спати не менше 7 годин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!