ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вчені назвали напій, який знижує ризик розвитку раку

Здоров'я 10:15 - 02 жовтня 2021

Цей чай зможе продовжити ваше життя

Вчені назвали напій, який знижує ризик розвитку раку

Фото: Pixabay/Автор- Arek Socha

Фахівці з Великобританії провели дослідження групи з 30 осіб, які щодня випивали 2 г екстракту імбиру в день. Результати здивували: у них значно знизився ризик виникнення раку кишечника.Причиною є чудо-речовина, яка міститься в корені рослини - гингерол.

Вона володіє протираковими властивостями. Також ця речовина сприяє довголіттю, оскільки бореться з "клітинним стресом", що провокує старіння. Якщо додати імбир в зелений чай, то його корисні властивості зростуть удвічі.

Крім цього рослина допомагає контролювати високий кров'яний тиск завдяки саліцилату. Це компонент аспірину, який розріджує кров, допомагаючи організму ефективніше боротися з різними захворюваннями, включаючи інфекції і розлади травлення.Імбирний чай допомагає зберегти здоров'я зубів і захистити ротову порожнину від бактерій.

Але не варто переборщувати з дозами, адже надмірне вживання може призвести до печії і діареї.

Раніше ми розповідали, що шпинат може запобігти раку товстої кишки.

Також радимо почитати про корисні продукти, які очистять печінку від токсинів.

Джерело: Express.co.uk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин