Вчені назвали напій, який знижує ризик розвитку раку
Цей чай зможе продовжити ваше життя

Фото: Pixabay/Автор- Arek Socha
Фахівці з Великобританії провели дослідження групи з 30 осіб, які щодня випивали 2 г екстракту імбиру в день. Результати здивували: у них значно знизився ризик виникнення раку кишечника.Причиною є чудо-речовина, яка міститься в корені рослини - гингерол.
Вона володіє протираковими властивостями. Також ця речовина сприяє довголіттю, оскільки бореться з "клітинним стресом", що провокує старіння. Якщо додати імбир в зелений чай, то його корисні властивості зростуть удвічі.
Крім цього рослина допомагає контролювати високий кров'яний тиск завдяки саліцилату. Це компонент аспірину, який розріджує кров, допомагаючи організму ефективніше боротися з різними захворюваннями, включаючи інфекції і розлади травлення.Імбирний чай допомагає зберегти здоров'я зубів і захистити ротову порожнину від бактерій.
Але не варто переборщувати з дозами, адже надмірне вживання може призвести до печії і діареї.
Раніше ми розповідали, що шпинат може запобігти раку товстої кишки.
Також радимо почитати про корисні продукти, які очистять печінку від токсинів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!