Зросте рівень жиру в крові та ризик розвитку раку: які частини курки краще не їсти
Цей продукт може принести не лише користь організму, а й чимало проблем

Які частини курки краще не споживати. Фото: Pexels/Автор- Lukas
Куряче м'ясо багате на калій, фтор, кальцій, магній, натрій, йод, залізо і ще чимало вітамінів, мікро – і макроелементів. Однак лікарі попереджають, що деякі частини курки можуть принести шкоду організму.
Які частини курки можуть зашкодити здоров'ю
Куряча шия має лімфатичні залози, де є багато шкідливих речовин та бактерій. Якщо ви часто будете їсти курячу шию, то збільшите ризик розвитку раку.
Курячі кишки. У кишечнику можуть бути залишки їжі та різні бактерії. Споживання цієї частини підвищить рівень жиру в крові.
Курячі лапи насичені жиром, який організмом засвоюється важко. Окрім того, вони містять гормони, що приносять шкоду під час потрапляння в організм людини.
Куряча гуска (хвостик курки) має чимало токсинів та бактерій, які також негативно вплинуть на ваше здоров'я.
Радимо дізнатися, яке м'ясо потрібно їсти, щоб скинути зайві кілограми.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!