ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Зросте рівень жиру в крові та ризик розвитку раку: які частини курки краще не їсти

Здоров'я 11:40 - 18 лютого 2023

Цей продукт може принести не лише користь організму, а й чимало проблем

Корисні поради щодо приготування курки

Які частини курки краще не споживати. Фото: Pexels/Автор- Lukas

Куряче м'ясо багате на калій, фтор, кальцій, магній, натрій, йод, залізо і ще чимало вітамінів, мікро – і макроелементів. Однак лікарі попереджають, що деякі частини курки можуть принести шкоду організму.

Які частини курки можуть зашкодити здоров'ю

Куряча шия має лімфатичні залози, де є багато шкідливих речовин та бактерій. Якщо ви часто будете їсти курячу шию, то збільшите ризик розвитку раку.

Курячі кишки. У кишечнику можуть бути залишки їжі та різні бактерії. Споживання цієї частини підвищить рівень жиру в крові.

Курячі лапи насичені жиром, який організмом засвоюється важко. Окрім того, вони містять гормони, що приносять шкоду під час потрапляння в організм людини.

Куряча гуска (хвостик курки) має чимало токсинів та бактерій, які також негативно вплинуть на ваше здоров'я.

Радимо дізнатися, яке м'ясо потрібно їсти, щоб скинути зайві кілограми.

Джерело: Ukrhealth

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин