ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як видавити з лимона в 3 рази більше соку: корисний лайфхак

Суспільство 12:30 - 17 серпня 2024

Лимонний сік широко використовують у кулінарії

Як видавити з лимона в 3 рази більше соку: корисний лайфхак

Як видавити з лимона багато соку/Фото: pexels

Адже це важливий інгредієнт деяких кондитерських виробів та багатьох заправок для салатів. Крім того, кислий напій може використовуватися для приготування риби.

Деталі

А ще сік лимона можна просто додати у воду: вийде освіжаюче та дуже корисне пиття.

Але багато кулінарів-аматорів скаржаться на те, що їм ніяк не вдається видавити з цитрусового плоду достатньо соку.

А ось професіонали знають про один трюк, який дозволяє отримати дуже багато соку з одного лимона.

Як видавити з лимона багато соку?

Покладіть лимон у сотейник, налийте у місткість воду.

Рідини має бути стільки, щоб вона повністю покрила цитрусовий плід.

Заберіть лимон, поставте посуд із водою на плиту, увімкніть конфорку.

Коли рідина добре нагріється (температура повинна становити близько 50 градусів), покладіть лимон.

Через 2 хвилини вийміть плід і зачекайте, поки він не перестане бути дуже гарячим.

Прокатайте теплий лимон по столу, розріжте цитрусовий плід уздовж і починайте вичавлювати сік в якусь глибоку ємність. Використовуйте виделку, а не ложку!

Соку вийде втричі більше, ніж зазвичай. По-перше, висока температура "змусить" лимон "віддати" багато рідини. По-друге, появі соку сприятиме м'якість шкірки. По-третє, великий зріз також дозволить видавити багато напою.

Нагадаємо, як прискорити дозрівання перців до настання холодів.

Джерело: Ukr.Media

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин