Придбали кислі мандаринки - не проблема: два способи зроби їх солодшими
Такі лайфхаки допоможуть змінити смак і недозрілих апельсинів або винограду

Лайфхаки с мандаринками. Фото: Unsplash/Автор- Jonathan Pielmayer
Минає перший місяць зими, а це означає, що помаранчевий цитрус є обов'язковим гостем майже кожного застілля. Однак не завжди вдається обрати солодкі мандарини. Тож якщо ви придбали на ринку трішки зелені кислі фрукти, ми поділимося, як вийти з цієї ситуації та все одно ними поласувати.
До слова, такими вони приходять із Туреччини, Єгипту, Іспанії, Вірменії та Азербайджану, де зривають манадарини ще недозрілими для кращого транспортування. А от по дорозі ті мають достигнути. Найсолодшим сортом вважаються "Клементина".
Лайфхак 1
Можна дати мандаринам дозріти природним шляхом. Для цього варто покласти їх на підвіконня з сонячної сторони на 2-3 дні. Мандаринам має бути тепло. Цей період є достатнім, аби фрукти стали солодшими.
Лайфхак 2
Вам потрібно лише 30 секунд часу та мікрохвильовка. Отже, поставте мандарини в мікрохвильову піч на повну потужність буквально на пів хвилини. І насолоджуйтеся солодким смаком.
Ми розповідали, як прикрасити ялинку за 5 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!