ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Великий піст: покроковий рецепт пиріжків з квасолею

Суспільство 14:00 - 22 березня 2021

Навіть в пост раціон може бути не тільки ситним, але і смачним

Пірожки

Джерело:pirig/невідомий

22 березня полегшується строгість Великого посту, а саме: дозволяється випити вино і вживати їжу з олією. Редакція Мета.ua підготувала для вас смачний рецепт пісних пиріжків з квасолею.

Вам буде потрібно:

  • 1 кг борошна;
  • 450 мл води;
  • 300 г квасолі;
  • 2 цибулини;
  • 2 моркви;
  • 50 мл горілки;
  • 130 мл рослинної олії;
  • 3 столові ложки цукру;
  • 1,5 чайної ложки солі;
  • 30 г пресованих дріжджів;
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі.

Приготування тіста:

100 мл рослинної олії разом з горілкою необхідно влити в теплу воду, туди ж додати дріжджі і дати їм повністю розчинитися у воді.

Для приготування пишного тіста необхідно заздалегідь просіяти борошно. У просіяне борошно висипати сіль і цукор, влити підготовлену рідку суміш, замісити тісто. Тісто варто накрити плівкою і поставити в тепле місце до збільшення обсягу в 2 рази.

Приготування квасолі:

Квасолю відварити до повної готовності. Крупно натерту моркву обсмажити на олії з подрібненим луком, додавши хмелі-сунелі. Дати охолонути піджарці і квасолі, тільки після цього перемолоти їх у м'ясорубці, посолити за смаком. У разі, якщо начинка вийшла дуже суха, в неї можна додати кілька ложок квасоляного відвару.

Залишилося сформувати пиріжки і викласти їх на застелений пергаментом деко. Випікати протягом 25 хвилин при 180 ° С.

Раніше ми поділилися добіркою простих рецептів на Великий піст 2021.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин