Шоколад не можна жувати та зберігати в холодильнику: в чому причина
Зберігати шоколад при температурі нижче 18 градусів небажано, адже він може втратити свої властивості

Шоколад не можна жувати та зберігати в холодильнику / Фото: Рexels
Одні люди їдять шоколад швидко, інші повільно, хтось зберігає його прямо в кімнаті, а хтось — в холодильнику. Британський дієтолог Наталі Алібранді розповіла про помилки зберігання і вживання шоколаду.
Майже всі люди після покупки шоколаду відправляють плитку в холодильник, однак, цього робити не можна через те, що для такого продукту в холодильнику занадто агресивні умови: висока вологість і низька температура.
Зберігати шоколад при температурі нижче 18 градусів небажано, адже він може втратити свої смакові якості і фізичні властивості. Шоколад, який неправильно зберігали, перестає видавати характерне клацання при відламуванні або ж змінює структуру, стає розсипчастим.
Шоколад не можна жувати
Люди, які жують шоколад просто переводять продукт, не отримуючи ніякого задоволення. Щоб смакові рецептори могли увібрати смак какао-бобів, потрібно покласти часточку в рот і дати їй розтанути.
Також шоколад краще не жувати, щоб не переїсти. Ви просто не відчуєте насичення і з’їсте більше, ніж це може бути корисно для організму.
Раніше ми розповідали про шкідливі та корисні властивості цвітної капусти. Популярність цвітної капусти стрімко зростає у всьому світі. Цей багатий поживними речовинами овоч додають у будь-які страви: від піци та рису й навіть до печива.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!