У чому користь шоколаду, дані вчених
Цей продукт неймовірно корисний для компонентів

У шоколаді міститься багато корисних компонентів/Фото: Getty images
Чорний шоколад має не тільки доданий цукор, але й корисні компоненти і впливає на здоров'я.
Деталі
У чорному шоколаді міститься багато клітковини, магнію, флаванолів. Дослідження показали, що споживання темного шоколаду (85% какао) протягом трьох тижнів покращує настрій, чого не спостерігається у шоколаді із 70 відсотками какао.
Також у темному шоколаді міститься багато заліза та фосфору. Залізо неймовірно важливе для нашого організму, оскільки відповідає за виробництво гемоглобіну. Цей компонент використовується для транспортування кисню по всьому тілу.
Крім цього, залізо міститься у зернових культурах, червоному м'ясі, рибі, устрицях, нирок, сочевиці, шпинаті, темній зелені та багатьох інших продуктах.
Нещодавно експертка розповіла яку загрозу для здоров'я може нести шпинат.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!