Фермер із Нової Зеландії вперше в світі виготовив молоко з кабачків
Про мигдальне, соєве та кокосове молоко ви чули, а ось про таку новинку — точно ще ні

Фото: Pixabay/Автор- Antonio Jose Cespedes
Провідний агроном Хоук Шейн Ньюман вирощує кабочу — це японський сорт кабачків. Він разом із шеф-кухарем Сачі Номурою, котрий раніше створив перше у світі молоко з авокадо, випустив на ринок кабочамілк.

Цей продукт є стовідсотково веганським, не містить штучних ароматизаторів та барвників, без ГМО та холестерину. Зберігати цей різновид молока можна при кімнатній температурі. Варто додати, що кабачкова інновація є джерелом клітковини, заліза, вітамінів С, А та бета-каротину.
Виготовляють чоловіки кабочамілк із продуктів нижчої якості, тобто ті, що втратили товарний вигляд і в іншому випадку вони пішли б у відходи.
Наразі компанія працює над експортом кабачкового молока до Японії та Кореї. Засновники сподіаються отримати доступ до понад 5 тис. азіатських роздрібних торгових точок.
А ми ділилися рецептом корисної лазаньї з кабачків.
Також розповідали, як приготувати смачні кабачки з бринзою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!